+387 33 821 095 info@profilatibh.ba

Termički lomljeni podizno-klizni sistem od aluminijumskog drveta

EKU TT AS je EKU serija za podizanje i otvaranje klizača sa termalnim prekidima dizajnirana da zadovolji najstrože evropske energetske zahtjeve koji su trenutno na snazi . Idealan je za odvajanje velikih prostora, savršena kombinacija elegancije i praktičnosti.
Velika čvrstoća aluminijumskih profila i sistem otvaranja podizno-kliznih EKU TT AS serije, omogućavaju lako kreiranje velikih prozora i velikih staklenih površina , za maksimalnu osvetljenost životnog prostora i prijatan osećaj da nema prepreka između prostora. unutrašnje i spoljašnje okruženje.

Velike težine koje se mogu izdržati ne izazivaju nikakve poteškoće, čak ni u procesu otvaranja i zatvaranja, jer jednostavan sistem ručnog otvaranja omogućava kretanje vrata uz vrlo malo napora.
Također je moguće integrirati potpuno automatizirani sistem otvaranja sa specifičnim senzorima koji zaustavljaju pomicanje vrata u prisustvu prepreke, osiguravajući maksimalnu sigurnost korisnika i sprječavajući svaku moguću vrstu ozljeda.
Specifičan dizajn i prisustvo „termalnog prekida“, omogućavaju dobru toplotnu izolaciju, minimizirajući disperziju toplote između unutrašnjeg i spoljašnjeg prostora.

PREDNOSTI

nema prepreka na krilima.

dobra toplotna izolacija garantovana izolacionim umetcima.

dizajn proučen da zadovolji svaku estetsku potrebu.

visoka otpornost i minimalno održavanje.

mogućnost izgradnje velikih staklenih površina sa maksimalnim sjajem

bogat asortiman profila, oblika i završnih obrada za realizaciju svake vrste rješenja

KARAKTERISTIKE

EKU-AS-TT

EKU AS TT